Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анастасія

"Ми боремося за всіх музикантів, що у полоні"

переглядів: 55

Під час облоги Маріуполя росіяни полонили 27 військових музикантів. Серед них і чоловік Анастасії – саксофоніст оркестру Нацгвардії України. З коханим Настю поєднала музика ще у студентські роки. Вона - викладачка, він - джазовий музикант. Вночі 24 лютого 2022-го чоловіка по тривозі викликали у частину. А вранці Маріуполь вже нищили снаряди! Вона не бачила та не чула коханого понад рік. Крайнє повідомлення від нього отримала з «Азовсталі». Він писав, наскільки важлива саме її підтримка! 

Нині Настя у складі української делегації виборює свободу не тільки для свого чоловіка, а й для усіх військових музикантів - бранців. Докладає зусиль, щоби привернути увагу міжнародної спільноти. Свою історію дівчина розповіла у рамках проєкту “Серце Азовсталі”.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Відео Історії мирних жінки психологічні травми безпека та життєзабезпечення Обстріли Маріуполя розлука з близькими полон
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій