Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Мені вже не так страшно від вибухів, як раніше"

переглядів: 49

Добрий день.Мене звати Кіра, мені 8 рочків. Я живу в самому гарному місті Краматорськ. Через війну ми жили 7 місяців у місті Київ, там дуже гарно, але теж стало страшно через обстріли, тому ми з матусею повернулися додому.

Дома я стала сміливішою,мені вже не так страшно від вибухів, як раніше. Мабуть вже звикла. Хочу поділитися з тобою малюночком. Дуже сподіваюся, що тобі сподобається. Я дуже вдячна нашим солдатам, що вони нас захищають від ворогів.А ще своїм рідним, за те, що коли я чую вибухи, вони мене заспокоюють. І мені не страшно.

Мені дуже хочеться на свята солоденьких смаколиків. В мене є мрія - мобільний телефон, на якому я зможу виходити в онлайн на заняття у школу та в школу мистецтв, в мене дуже старенький телефон і з ним нічого не виходить, я з його дуже засмучуюсь. Дякую тобі за увагу. Зі святом тебе,Святий Миколай.

Мені вже не так страшно від вибухів, як раніше

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій