Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Мені не вистачає живого спілкування з моїми однокласниками"

переглядів: 72

Вітаю, мене звуть Ольга, мені 15, народилася я у місті Гірське Луганської області, воно зовсім невеличке, але таке рідне й затишне. У ньому був нещодавно оновлений парк, у якому я гуляла з друзями та родиною, а в цей час на площі перед будинком культури встановили б прикрашену ялинку, ще одна новорічна красуня прикрашала б собою вхід до міської ради, у зимовий час прогулянки містом особливо приємні.

Через початок повномасштабної війни ми з родиною були змушені переїхати до іншого міста. Наразі ми живемо в Шепетівці Хмельницької області. Шепетівка відрізняється від мого рідного міста, вона непогана, а просто інша: тут зовсім інші магазини, дороги, парки, вулиці, а головне – люди. Тут я знайшла подругу, її звати Мирослава, вона моя ровесниця, з нею неважко знайти теми для розмови, з нею можна поговорити як про якісь серйозні теми, так і посміятися над якимись дрібничками. Але все ж мені не вистачає живого спілкування з моїми однокласниками, хотілося б знову переступити поріг своєї школи, доторкнутися до стін, з якими пов'язано 9 років мого життя.

Найбільшим бажанням для мене, мабуть, як і для всіх, є те, щоб настав той день, коли закінчиться війна й ми всі повернемося додому. Але сьогодні моє побажання буде виконати набагато простіше, я хочу отримати в подарунок смартгодинник. Вірю в сили Святого Миколая та вірю в перемогу України!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Гірське 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення діти внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій