Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Матуся сказала, що потрібно їхати для того, щоб врятуватися"

переглядів: 83

Любий святий Миколай! Мене звати Нікіта. Мені 5 років. До війни я жив в місті Пологи, але з мамою переїхав до міста Вашківці, бо було дуже страшно. Я сумую за домівкою, але матуся сказала, що так треба, щоб врятуватися, мені дуже сумно і я хочу щоб був мир. В новому місті мені подобається природа і в мене появилися двоє друзів: Даня і Андрій.

Протягом всього року я був слухняною дитиною, допомагав мамі прибирати в домі, завжди складав свої іграшки, старанно робив, що просила мама. Мене робе сильнішим спорт і мама, вона мене вчить бути справжнім чоловіком як мій папа і дідусь. Він зараз служить в ЗСУ і я ним дуже пишаюся. Я знаю, що ти добрий чарівник, тому прошу в тебе, щоб скоріше настав мир. Раніше я полюбляв грати в ігри на телефоні і там були літаки і ламба машина, але зараз я не можу в них грати, бо немає можливості, все залишилося вдома. Я знаю, що ти чарівник і мені буде приємно на любий подарунок від тебе.

Ще я мрію, щоб всі мої рідні були здоровими і ніколи не хворіли! Щиро сподіваюся на те, що ти отримаєш мого листа. Чекаю тебе з нетерпінням!

З повагою, Нікіта

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Пологи 2022 Текст Історії мирних діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення діти внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій