Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Мама розповідала, що ми вже тікаємо від війни вдруге"

переглядів: 96

Доброго здоров'я, Святий Миколай! Мене звати Марк, мені 8 років. Я вчуся у 2 класі, навчаюся гарно і слухаюся батьків. З початку війни я з батьками покинув рідну домівку в Лисичанську і переїхали у Вінницьку область. Мама розповідала, що ми вже тікаємо від війни вдруге. Вперше тікали у 2014 році з Луганська, коли мені був 1 місяць. Ми сподіваємось, що обов'язково повернемося туди, де я виріс - у Лисичанськ, а згодом і поїдемо у Луганськ.

Мені дуже допомагають мої батьки бути сміливим і хоробрим у цей непростий час, підтримують мене. Справи в мене добре, але сумую за своїми друзями та іграшками, котрі залишилися вдома там. Дякую тобі, Святий Миколай, за всі подарунки, що ти мені дарував кожного року. Дуже вдячний батькам, що ми всі виїхали з того жахіття та всім людям, що нам допомагають. Мрію про самокат. Бажаю Всім Миру та здоров'я.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Лисичанськ 2014 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій