Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Катерина Баляр

"Мама любила життя, хоча воно у неї було нелегким"

переглядів: 18

Катерина Баляр загинула у Києві 29 грудня 2023 року. Того ранку російська армія масовано обстріляла місто, відібравши життя понад 30 людей.

Мама любила життя, хоча воно у неї було нелегким

«Уранці ми з мамою ще пили каву, і вона сказала: «Який гарний день сьогодні буде!». А через годину її життя зупинилося, як і моє… Неможливо в це повірити та прийняти це. Досі чекаю її, щоби випити ранкову каву, обговорити новини, поспілкуватись. Вдивляюсь в обличчя людей, щоб може хоч на секунду побачити її, обійняти та сказати, як сильно її люблю та як вдячний за все», – розповів старший син загиблої Ярослав.

Катерина Баляр була родом із Білорусі. У юності переїхала до Києва навчатися, а потім залишилась жити. Працювала на державному підприємстві. 10 грудня 2023 року відзначила ювілей – 65 років.

У вільний час обожнювала готувати, що їй чудово вдавалось. Вишивала бісером, розмальовувала картини.

«Мама любила життя, хоча воно у неї було нелегким. Багато працювала, щоби поставити на ноги сімʼю, завжди приходила всім на допомогу. Залишалась активною, енергійною, життєрадісною і усміхненою. Любила своїх внуків, мала багато друзів і знайомих, рідних, яких збирала разом. Найкраща мама і любляча бабуся. Стільки планів їй не вдалось реалізувати, стільки надій і сподівань не справдилися», – сказав Ярослав.

У Катерини Баляр залишилися чоловік, двоє синів і онуки.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київ 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло літні люди (60+) перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій