Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Любов Стукалова

"Мама дуже добра була, вона одна дітей виховувала"

переглядів: 75

Любов Стукалова загинула 23 березня 2022 року під час евакуації з Маріуполя. Їй було 64 роки. Поряд загинули її сини Григорій та Сергій і донька Наталія.

Мама дуже добра була, вона одна дітей виховувала

Родина Стукалових жила в Кальміуському районі Маріуполя. 23 березня син Григорій намагався врятувати сім'ю та евакуювати рідних з міста, яке перебувало під щільними обстрілами. На виїзді з Маріуполя автівку розстріляли. Усі, хто був у ній, загинули.

Любов Стукалова народилася та мешкала в Маріуполі, працювала на металургійному комбінаті імені Ілліча, була ветераном праці. Любов виховала чотирьох дітей. Дочка Наталя з дитинства мала інвалідність. Син Григорій працював водієм, а Сергій – теж на металургійному комбінаті. Ще один син жінки Олексій мешкав окремо.

«Вони гарні люди були. Мама дуже добра була, вона одна дітей виховувала. Була на пенсії. Останнім часом дуже хворіла», – розповіла колишня дружина Григорія, Тетяна Пушкарьова.

«Любов Григорівна була простою жінкою, працьовитою. Вона любила своїх дітей, завжди піклувалася про них. Особливо про Наталю, яка мала хворобу серця», – розповіла знайома родини Світлана Зимбицька.

У Любові Григорівни залишився син Олексій.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери поранені психологічні травми обстріли втрата близьких літні люди (60+) перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій