Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анжеліка Бучковська

"Мама була світлою, мала щире серце і багато усміхалась"

переглядів: 16

51-річна Анжеліка Бучковська загинула 29 березня у Миколаєві. Тоді росіяни обстріляли обласну військову адміністрацію, де працювала жінка. Від ракетного удару по будівлі ОВА загинуло 38 людей.

Мама була світлою, мала щире серце і багато усміхалась

Анжеліка Бучковська працювала заступницею начальника відділу розвитку внутрішньої торгівлі, підприємництва та регуляторної політики управління економічного розвитку та стратегічного прогнозування.

«Більш відповідальної людини я ніколи не зустрічав. В неї все було дуже чітко. Не пригадаю і дня за понад 20 років, щоби мама хоч на хвилину запізнилась на роботу. І на жаль, в день обстрілу Миколаївської ОВА, вона теж була на роботі вчасно, і загинула. ЇЇ вклад в розвиток області просто неоціненний. Мама любила свою роботу», – розповів син загиблої Владислав Бучковський.

Владислав каже, що його мама була світлою, мала щире серце і багато усміхалась.

«На маму завжди можна було покластись. Мені дуже не вистачає моєї доброї, світлої, розумної і завжди готової прийти на допомогу мами. За одну секунду і найжорсткішим чином Росія відібрала в мене найважливішу людину в житті, залишивши величезний біль назавжди. Ніколи не забуду і не пробачу», – написав Владислав Бучковський.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Миколаїв 2022 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій