Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Любов Тарасова

"Людина, яка любила життя, і яка усіх, хто був поряд"

переглядів: 50

10 травня 2023 року російська армія вдарила авіацією по Бахмуту на Донеччині. У місті, понівеченому постійними обстрілами, загинула 68-річна місцева жителька Любов Тарасова. Поруч із нею того дня був син Євген. Він отримав тяжкі поранення, втратив ногу. Євгена госпіталізували у лікарні Дніпра.

Людина, яка любила життя, і яка усіх, хто був поряд

Любов Тарасова майже 30 років працювала в управлінні соціального захисту населення Бахмутської міської ради. Була головною спеціалісткою відділу з питань обслуговування людей з інвалідністю, ветеранів війни та праці – забезпечувала їх технічними засобами реабілітації. Колеги згадують про неї, як про доброзичливу та чуйну людину і високопрофесійну фахівчиню.

«Пропускала через себе всі проблеми, емоції та біль людей, якими опікувалася, завжди намагалась допомогти, зробити їхнє життя комфортнішим. У серцях колег та відвідувачів управління Любов Василівна запам’яталася обізнаною спеціалісткою, завжди усміхненою людиною, чарівною жінкою і чудовою матір’ю. Людиною, яка любила життя, і яка усіх, хто був поряд, заряджала цією любов’ю та радістю», – сказали про Любов Тарасову колеги.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бахмут 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло літні люди (60+) перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій