Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Катерина Богданова

"Люди виїжджали. Усі були в паніці, ніхто не знав, що робити"

переглядів: 10

"У перший день, мабуть, ще до початку повномасштабного вторгнення, за декілька годин, у мене на роботі колеги сказали що це станеться сьогодні. Я написала батькові і кажу: "Тато, це може статися, ж що далі? Він каже - це сталося ще 14-му році, все буде добре, - розповідає Катерина з Маріуполя. – В мене велика родина: у старшої сестри – шестеро дітей, у середньої – троє. Старша сестра жили на лівому березі у Маріуполі. Якраз в тому місці, звідки треба було тікати першими. І згодом вони переїхали всі разом. А я була у Києві і, як тільки могла, підтримувала зв'язок, поки він не зник. 

Я досі пам'ятаю,  як мені подзвонив чоловік моєї сестри. Я чую, як він кричить: "Всі ховаємося! Самольот!”. І в мене просто все впало, бо ти не знаєш - чи це були останні їх хвилини, чи ні.

Мрія українців одна – щоб всі нарешті залишили нас у спокої і не чіпали своїми ідеями "великого русского мира". І просто залишили в спокої нашу країну".

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 2024 Відео Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло діти перший день війни Обстріли Маріуполя Біженці окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій