Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Любов Шамота

"Любов до дітей і роботи долає усі виклики"

переглядів: 115

«Державна служба якості освіти України та управління Державної служби якості освіти у Київській області діляться історіями вчителів закладів освіти, які в непростих обставинах надихають дітей продовжувати навчання»

Любов Шамота

Директор Ясногородської гімназії – освітній центр Бишівської сільської ради Фастівського району Київської області.

Любов до дітей і роботи долає усі виклики

«24 лютого 2022 року змінило життя кожного з нас. З перших днів у Ясногородській гімназії Бишівської громади було створено медичний пункт, було організовано видачу продуктів харчування. Наша гімназія стала прихистком для місцевих і внутрішньо переміщених. З квітня ми продовжували освітній процес дистанційно. Так, було нелегко. Але любов до дітей і роботи долає усі виклики. І ми навчали, виховували, підтримували, гартувалися, продовжували волонтерити.

З 1 вересня гімназія повернулася до звичного режиму роботи. Порадились з батьками, зважили всі ризики, погодилися на очну форму навчання. Школа заліковує свої рани, на подвір'ї лунає дитячий сміх, життя продовжується.

«Живи так, як вчиш», - це моє життєве кредо. І ми навчаємо, виховуємо дітей на власному прикладі, на прикладі наших героїв-земляків. Переконана, що скоро переможемо, тому що народ, який окрилений волею, непереможний! Слава Україні! Слава нашим Збройним силам України!»

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ясногородка 2022 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення освіта робота діти перший день війни 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій