Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Люблю гратися солдатиками"

переглядів: 92

Миколай, привіт. Мене зовуть Тихон, мені 5 років. Я живу в Києві.

Я ще не вмію писать та читать, але навчився рахувать до 100!! Вмію робить сальто и роблю разні пранки) Я дуже добрий і слухняний хлопчик. Я захищаю маму та свою подругу Дарину від бандюг. В мене є собачка Фіфа, вона живе не в мене, а у бабусі. Фіфа інколи приходить до мене в гості і залишається на декілька днів. Цей рік пройшов швидко та не завжди як я хотів. Мені прийшлось їздити то в Молдову, там ми з мамою ховались від війни, потім в Карпати, а потім нарешті повернулись додому. Я більше не хочу нікуди. Дома мені подобається, тут затишно і дуже добре. А ще я не ходжу у садочок тому що війна, але скажу тобі чесно, я туди і не люблю ходить, тому що люблю бути зі своєю мамою.

Хотів тебе запросити до себе в гості, я ніколи тебе не бачив, але ти залишав мені подарунки. Якщо ти не зможеш прийти, то хоть подарунок залиш, як завжди під подушку) Я би хотів солодощі і іграшки. Люблю гратися солдатиками і супергероями, люблю зброю, а ще машинки. Мама казала, що діток дуже багато і подарунки хочуть всі дітки, тому буду рад будь-якому подарунку. До зустрічі Святий Миколай. Буду тебе чекати. Чемний хлопчик Тихон з Троєщини)

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення діти внутрішньо переміщені особи Біженці Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій