Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ігор Діденко

"Лікарі до останнього боролися за життя Ігора"

переглядів: 33

Ігору Діденку було 18 років. 16 серпня 2023 року юнака вбив російський обстріл селища Межова Дніпропетровської області. Лікарі до останнього боролися за життя юнака, однак урятувати його не вдалося.

Лікарі до останнього боролися за життя

Ігор Діденко народився і зростав у Межовій. Закінчив місцевий ліцей №1. Займався спортом і танцями. Згодом вступив до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Здобував вищу освіту за двома спеціальностями – у навчально-науковому інституті права й у напрямку інноваційної освіти. Добрий, цілеспрямований, мав багато планів на майбутнє – таким пригадують хлопця ті, хто його знав.

«Світла й вічна пам'ять Ігору – такий веселий, добрий, дитина-душа», – зазначила вчителька Межівського ліцею №1 Тетяна Кузнєцова.

«У нашій пам'яті Ігор залишиться чемним і делікатним, веселим і товариським, чуйним, готовим прийти на допомогу іншим, активним і позитивним лідером учнівського самоврядування», – додали в школі, де навчався Ігор.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Межова 2023 Текст Історії мирних чоловіки молодь поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій