Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Володимир Єнік

"Коли Україна переможе, я буду активно сприяти її подальшій трансформації"

переглядів: 35

Єнік Володимир

Вінницький ліцей №7 ім.Олександра Сухомовського

Вчитель, що надихнув на написання есе - Засімович Олена Іванівна

Моя Україна майбутнього

Сьогодні слово «Мир» для мене несе в собі значення не лише відсутності війни, але й становить гармонію, співжиття та взаєморозуміння серед людей. 

Мир – це платформа для розвитку, де ідеї та культури об'єднуються, сприяючи прогресу та взаємному збагаченню.

Моє бачення України майбутнього базується на розмаїтті, толерантності та справедливості. Уявімо Україну, де кожен громадянин має рівні можливості для освіти, розвитку та участі в прийнятті рішень. Моя Україна – це країна, де сила нації полягає в різноманітності її народу, де кожен може бути гордим своїм внеском у спільний розвиток.

Коли Україна переможе, я буду активно сприяти її подальшій трансформації. Це означає підтримку освіти, розвиток культури та науки. Я хочу бачити сучасну економіку, яка базується на інноваціях та сталому розвитку. Мої зусилля будуть спрямовані на створення сприятливого середовища для творчості та підприємництва, що допоможе молодому поколінню реалізувати свій потенціал.

Моя Україна майбутнього – це країна, яка служить прикладом в сфері екології та енергоефективності. Я вірю, що національна гідність та етика будуть визначати наше суспільство. Такий шлях вимагатиме від нас спільних зусиль, але відповідальність за майбутнє – найважливіше завдання, яке ми повинні взяти на себе.

Україна майбутнього – це не лише образ, але і завдання для кожного громадянина. Через об’єднання зусиль та віру в свій потенціал ми можемо побудувати краще, більш справедливе суспільство, яке буде служити прикладом для інших.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Вінниця 2023 Текст Історії мирних діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій