Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Вадим Куцов

"Коли розбирали завали, знайшли тіла Вадима, Галини і Валерії"

переглядів: 44

34-річний Вадим Куцов загинув 23 березня 2022 року від російського авіаудару по житловому будинку у Маріуполі. Поряд не стало його дружини Галини і 9-річної доньки Валерії.

Коли розбирали завали, знайшли тіла Вадима, Галини і Валерії

Вадим народився у селі Хрещатицьке Новоазовської міської громади Кальміуського району Донецької області. Із дружиною Галиною познайомилися ще у школі. У липні 2012 року побралися. 25 грудня 2012 року народилася донечка Валерія.

У 2014 році родина переїхала до Маріуполя. Незадовго до повномасштабного російського вторгнення придбали квартиру у будинку на вулиці Металургійній, 19. Купили автівку.

«Вадим працював у підрядній організації. Фірма вигравала тендери, ремонтувала покрівлі, встановлювала дитячі майданчики. Вадим був різчиком металу. Дуже добре виконував свою роботу», – розповіла знайома родини.

Коли почалася повномасштабна війна, сім’я переховувалася від обстрілів у Центральному районі, 23-му мікрорайоні. Жили у знайомих Вадима. Утім невдовзі повернулися до свого будинку на вулицю Металургійну. Там ховалися у підвалі. Як і інші жителі міста, готували на багатті їжу. Сподівалися, що з часом зможуть виїхати...

Але 23 березня 2022 року о 5:40 російський літак із різницею у кілька хвилин скинув на дім дві авіабомби. Одна з них упала саме на підʼїзд, де була родина Куцових.

17 травня 2022 року, коли розбирали завали, знайшли тіла Вадима, Галини і Валерії. Знайомі родини розповіли, що дружина і донька загинули в обіймах.

Разом із рідними Вадима поховали у селі Хрещатицьке. У нього залишилися батьки. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло діти перший день війни Обстріли Маріуполя окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій