Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Діна Станіславівна Єрус

«До мене одразу повернулися панічні атаки»

переглядів: 197

Велика родина з Краматорську зараз живе в орендованій «однушці» в столиці України, бо так спокійніше та дешевше.

Я збиралася на роботу і дізналася, що наше життя змінилося назавжди, бо почалася війна. До мене одразу повернулися панічні атаки, я вимушена була почати приймати проти тривожних рецептурні препарати та антидепресанти. 

Шокували бомбування та постійні сирени. В аптеках не було ліків, та взагалі аптеки були закриті одразу. Ми намагалися триматися на старих запасах ліків.

Зараз всі члени нашої родини з’їхалися в одній орендованій квартирі у Києві, бо так спокійніше та дешевше. Коли хтось пропонував допомогу після початку війни, це шокувало, чесно кажучи. Українці до такого не звикли.

Робота в мене є, працюю віддалено, але заробітну плату підприємство вимушене було зменшити. Я забула, як виглядають красиві нарядні речі. Після початку війни я зрозуміла, що  зараз вони виглядають дико та навіть «кричать» про те, які вони зараз безглузді та марні. Вони як згадка про мирне та далеке минуле.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2022 Текст Історії мирних жінки переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій