Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Сергій Сосновський

"Його тіло дістали з-під завалів по обіді наступного дня"

переглядів: 44

Уночі 29 листопада 2023 року російські військові атакували житлові масиви Новогродівки, що у Донецькій області. Внаслідок ворожого удару, завданого ракетою С-300, загинув місцевий мешканець Сергій Сосновський. Його тіло дістали з-під завалів по обіді наступного дня. Дружина Сергія та 13-річний син потрапили до лікарні.

Його тіло дістали з-під завалів по обіді наступного дня

Сергій Сосновський був родом із міста Покровськ Донецької області. 13 липня 2023-го йому виповнилося 55 років. Чоловік працював на залізниці – спершу обіймав посаду машиніста електровоза, а потім почав керувати тепловозом.

«Сергій Миколайович був гарною людиною та відповідальним працівником. Мав великий досвід та високу кваліфікацію в цій галузі. Неконфліктний, доброзичливий, завжди із гарним настроєм», – розповіла колега Юлія Щукліна.

«Сергій був дуже добрим та обожнював свою сімʼю. У душі він романтик, любив природу і тварин. Чуйний друг, відповідальний працівник. Для нас це велика трагедія і втрата. Ми дружили сімʼями і разом працювали», – додала близька подруга родини загиблого, Оксана Карагодіна.

У Сергія Сосновського залишилися дружина, син та інші рідні. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новогродівка 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій