Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Хочу повернутися додому, але дім мій вже розбитий"

переглядів: 112

Доброго дня, Святий Миколай. Мене звати Назар, мені 12 років, я з міста Лисичанськ, Луганська область. Я ходжу до 6 класу, навчаюсь дистанційно. Зараз сім'єю живемо в Дніпропетровській області, Криничанський район, село Семенівка, в мене багато тут з'явилися друзів але я сумую за однокласниками зі своєї школи в моєму місті.

Я дуже довго мріяв отримати подарунок від справжнього Святого Миколая, тому вирішив написати листа. Я чув дуже багато про тебе, що ти великий чарівник, і можеш виконувати бажання дітей. В мене є мрії ,щоб ми перемогли в цій клятій війні, хочу повернутися додому рідного, але дім мій вже розбитий... У мене є братик Захар йому 2.6 років, він дуже любить танцювати, дивитись мультфільми, гуляти і гратися іграшки. Святий Миколай, будь-ласка, подаруй нашій сім’ї подарунки, які вважаєш потрібними. Буду дуже вдячний і наперед велике спасибі.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Лисичанськ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло безпека та життєзабезпечення житло внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій