Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Хочу повернутися до дому рідного, але дім мій вже розбитий"

переглядів: 61

Доброго дня Святий Миколай. Мене звати Назар, мені 12 років я з міста Лисичанськ, Луганська область. Я ходжу до 6 класу, навчаюсь дистанційно .Зараз сім'єю живемо в Дніпропетровській області Криничанський район село Семенівка.

В мене багато тут з'явилися друзів, але я сумую за одноклассниками зі своєї школи в моєму місті. Я дуже довго мріяв отримати подарунок від справжнього Святого Миколая, тому вирішив написати листа. Я чув дуже багато про тебе, що ти великий чарівник і можеш виконувати бажання дітей. В мене є мрії - щоб ми перемогли в цій клятій війні, хочу повернутися до дому рідного, але дім мій вже розбитий...

У мене є братик Захар, йому 2.6 років, він дуже любить танцювати, дивитись мультфільми, гуляти і гратися іграшки. Святий Миколай, будь-ласка, подаруй нашій сім’ї подарунки, які вважаєш потрібними. Буду дуже вдячний і наперед велике спасибі.

Хочу повернутися до дому рідного, але дім мій вже розбитий

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Лисичанськ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло безпека та життєзабезпечення житло сім'ї з двома і більше дітьми внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій