Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Хочу миру і закінчення війни, щоб повернутися додому"

переглядів: 57

Привіт, мене звати Дашуня, мені 7 рочків. Я народилася у місті Дружківка, Донецької області і жила по вулиці Миру. Через війну нам з матусею прийшлося виїхати до древнього міста древлян Коростень, Житомирської області, тут є дуже красивий парк, він називається Древлянський, але я все одне дуже сумую за рідною домівкою, бабусями, дідусем, собакою Вулканом, кішкою Мурзею.

В мене з'явилася нова подружка Варя, вона з міста Часів Яр, Донецької області. В такі непрості часи мені допомагає малювання гуашшю на таких великих листах паперу і дзвінки до рідних і друзів. Мені не вистачає телефону, щоб я частіше могла б дзвонити своїм друзям, бабусям, своїм собачкам і котикам, дідусь дає їм слухавку і вони мене вітають.

Святий Микола, я дуже хочу миру і закінчення війни, щоб повернутися додому, у мами знову була робота, яку вона любила, тоді у мене буде телефон, я зможу ходити на малювання, танці та англійську. Я дуже вдячна Богові за життя, дякую ЗСУ, що вони нас оберігають. Я знаю, їм дуже складно, мій дядечко теж там. Я мрію про телефон, велику пачку гуаші та білих великих листів, які б не коли не закінчилися, і звісно солодощі.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дружківка 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій