Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анастасія Колісник

«Хочу, аби в майбутньому у нашої країни не було ворогів та щоб всі країни світу були нашими друзями»

переглядів: 20

Колісник Анастасія, учениця 9 класу Барвінківського ліцею №3

Моя Україна майбутнього

Мир для мене сьогодні означає відсутність конфліктів та війни. Мир в Україні - це наша єдина дитяча мрія, а мріємо ми про можливість жити, спілкуватися, навчатися. Мир - це жити у світі, в якому люди відносяться з гідністю один до одного, незалежно від раси, переконань та поглядів. Мир – це коли діти можуть обійняти своїх батьків, а в синьому небі літають лише птахи, а не ракети.

Мир в моєму житті настане тільки тоді, коли Україна переможе, а також коли всі мої близькі люди та мої друзі будуть посміхатися кожну мить та радіти кожній хвилині свого мирного життя без війни в нашій країні.

Але на те, щоб настав наш довгоочікуваний Мир, треба час та очікування від українців. Я вважаю, що ми не повинні сидіти склавши руки, тому що нашим воїнам потрібна підтримка та допомога кожної людини, яка проживає на території України. Щоб не засмучувати наших захисників, ми повинні доводити їм що все, що вони роблять для щасливого буття нашої країни не даремно.

Ми обов’язково повинні показати всім єдність та могутність українського народу. І тільки разом ми зможемо подолати ворога та зробити нашу країну ще сильнішою.

А поки не настав Мир, ми повинні не втрачати час дарма, а навчатися чомусь новому та радіти кожною хвилиною свого життя, яке б воно не було, бо воно у нас одне. На даний момент, Мир для мене – це мій рідний дім та моє місто, де поруч зі мною знаходиться вся моя родина, яка підтримує один одного та не дає нікому засмучуватись, а також Мир для мене означає повна тиша без війни, де кожен громадянин має можливість розвиватися і втілювати вся свої мрії в реальне життя.

Майбутнє нашої країни залежить тільки від нас самих. Тому ми повинні достойно навчатися та працювати над своїм розвитком, аби не підвести наше майбутнє та майбутнє нашої держави.

На мій особистий погляд, якщо кожен громадянин України буде прагнути кращого та старатися заради нашого майбутнього в нашій країні, то наша з вами держава буде процвітати, а  люди в ній будуть щасливими. Я вірю, що кожен українець або українка  прагне гарного життя в майбутньому.

Тому я бачу нашу країну в майбутньому як гарну, розвинену країну Європейського Союзу, в якій проживають самі щасливі люди нашої планети. Хочу, щоб в Україні не було бідності, а щоб всі українці жили в достатку та аби всі мрії втілювалися в реальне життя.

Хочу, щоб ми в майбутньому кожен день свого прекрасного життя із захопленням милувалися красою нашої країни. Бажаю, аби туристи з усіх країн світу відвідували нашу країну заради того, щоб помилуватися всіма краєвидами нашої любої України. Хочу, аби на нашій рідній Землі відбудували міста та села, та обов’язково з’являлись нові. Щоб будувалися нові споруди, які з кожним разом будуть вражати ще більше й більше.

Щоб всі люди нашої держави були цивілізовані та всі інші країни брали з нас приклад. Хочу, аби в майбутньому у нашої країни не було ворогів та щоб всі країни світу були нашими друзями. Саме такого майбутнього я б хотіла для своєї рідної України.

Коли Україна переможе, я зателефоную всім близьким та друзям й привітаю з нашою довгоочікуваною перемогою, а тих, хто знаходиться поруч зі мною, я міцно обійму і поцілую зі сльозами радості  на очах.

Ніколи в житті я не забуду тих людей, які допомагали нашій родині у скрутні часи. Я сподіваюся, що наша перемога вже близько.

Цей момент дуже довгоочікуваний для кожного з нас. Тому давайте будемо допомагати нашим бійцям наближувати цей щасливий день.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Барвінкове 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій