Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ганна Любимая

"Ганну Степанівну пригадують усміхненою та життєрадісною людиною"

переглядів: 55

75-річна Ганна Любимая загинула 27 лютого 2022 року під час російського обстрілу в Попасній Луганської області. З перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну це місто перебувало під ворожим вогнем.

Ганну Степанівну пригадують усміхненою та життєрадісною людиною

Ганна Степанівна – уродженка Попасної. Працювала в Попаснянському локомотивному депо, а опісля багато років була інженеркою з охорони праці у залізничній лікарні міста.

Знайомі розповідають, що останні роки жінка мешкала у квартирі сама. Мала котика, якому віддавала чи не всю свою любов. Ганну Степанівну пригадують усміхненою та життєрадісною людиною.

«Пані Ганна була привітною, на роботу завжди приходила, наче на свято. Була професіоналкою своєї справи. Найбільше запам'ятались її доброта та усмішка», – розповіла про жінку знайома Анна.

Ганну Любимую поховали на кладовищі у Попасній.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Попасна 2022 Текст Історії мирних жінки пенсіонери поранені обстріли безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій