Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Аршалуйс Віленівна Ковтун

"Дуже складно, але віримо у Бога та нашу перемогу"

переглядів: 80

В ранці 24.02.2022 ми були дома,у Краматорську, всі прокинулися від сильних вибухів примірно о 5 ранку,ніхто не розумів ,що коїться,я збирала дитину у садок ,а сама на роботу.З телебачення і соц мереж дізналися,що розпочалася війна( І усе життя з того часу перевернулося з ніг на голову,час як зупинився з того дня і до сьогоднішнього часу. Ми нікуди не збиралися виїджати,але коли на відстані декількох домів прилетів снаряд і дитина дуже сильно злякалася,мі зібрали самі необхідні речі і документи і виїхали до Дніпра.

Дуже складно жити у чужому місті,без грошей,житла,роботи,садки не працують. Завдяки різним фондам,гуманитарной допомоги та волонтёрам як то існуємо. Впо частково покриває витрату на комунальні послуги. Так і живемо у Дніпрі вже 15 місяців,вже змінили 3 житла. Дуже складно,але віримо у Бога та нашу скорішу перемогу,дуже хочеться до рідного дому ,до улюбленого Краматорську.

Нехватка коштів на існування,не беруть на роботу впо,дуже дороге житло. Шокував приліт у Краматорську у дитсадок під вікнами нашої квартири,яка залишилася без вікон,раді хоч уцеліла.

З начало війни,вся родина опинитися в різних містах,батьки залишилися у Краматорську, я с дитиною у Дніпрі,чоловік зі своєю мамою у Львові. Работи не має,працювала перекарем,викладачем.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2022 2023 Текст Історії мирних жінки переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло робота діти внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій