Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Катерина Володимирівна

«Дуже довго лікували доньку від нервових розладів»

переглядів: 82

Мене звуть Катерина. У мене є чоловік та 2 дітей. Олександр 10 років (2012 р) і Діана 14 років (2008р.) Ми мешкали у м.Донецьк. З 14 року по 19 рік потерпали від обстрілів у нашому районі. Була надія, що не доведеться кидати батьків та рідний дім. У 19 році потрапивши під обстріл і щастям залишившись цілими всеж поїхали до м.Лиман. Дуже довго лікували Діану від нервових розладів. Тільки зараз вона почала спілкуватися з однолітками та іноді ходити гуляти. Саша переніс усі ці складнощі трохи легше.

З Лимана ми ледве встигли поїхати. Усі речі залишилися там. Квартиру пошкоджено, сусіди кажуть, що майже нічого не вціліло. Живимо в 4 у однокімнатній квартирі. Намагаємося відновити необхідні речі. Гуманітарну допомогу майже не отримаємо, тому що її дають тільки вразливим категоріям ВПО. Сподіваємося, що зможемо зняти квартиру більше, щоб діти могли спати нормально. Зараз їм доводиться спати на розкладачках на кухні через те, що більше ніде їх поставити. Квартира досить маленька.

Дуже важким з початку війни було вилікувати дітям нервові розлади. Також ліки були нам не по кишені. Страшно було дізнаватися про смерть знайомих, які вирішили не евакуюватися з міста. Стикалися з нестачею одягу та взуття. Дякую за те, що приділили увагу.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2014 2019 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло сім'ї з двома і більше дітьми внутрішньо переміщені особи окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій