Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Микола

"Дружина приїжджала за мною чотири рази. На п'ятий я погодився виїхати"

переглядів: 98

Я все життя прожив у Бахмуті. Це моя батьківщина. Ми звідти виїхали півроку тому. Вирішили виїжджати тоді, коли почалось таке, що вже перебувати там стало неможливо. Дружина поїхала раніше, вона працює у педучилищі. Вона приїжджала за мною чотири рази, я не погоджувався виїжджати. На п'ятий раз я вже поїхав разом з нею. Зараз там відбувається повний жах. 

Починалося все поступово. Обстріли ставали все ближче і ближче. Ми зібрали машину і змогли виїхати у Жовті Води. Поки живемо тут. Шокувало те, що окупанти знищують прекрасні українські міста, такі як Маріуполь, завдають шкоди мирному населенню.

Наш будинок розбили, вікна повибивало, у місті все зачинене. Після обстрілів стало все по-новому відкриватися. Ми отримували відео: на що наш дім став схожий. 

Коли виїжджали, проминули дев'ять блокпостів. Нам видавали гуманітарну допомогу, у тому числі від Фонду Ріната Ахметова. Дочка була поряд з нами. Психологічно дуже складно, нерви помотали. 

Сподіватимемося на зміни на краще. Про майбутнє поки не замислююсь.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бахмут 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій