Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Герігей

"Доправили в лікарню, проте врятувати його життя не вдалося"

переглядів: 46

Олександр Герігей загинув унаслідок чергового обстрілу російськими військовими міста Оріхів Запорізької області. 26 червня 2023 року він отримав важкі поранення, а наступного дня його серце зупинилося. Цей обстріл відібрав життя також його дружини Олени.

Доправили в лікарню, проте врятувати його життя не вдалося

«Війна забрала чудових, близьких моїх друзів. Вони загинули під час нічного артобстрілу в місті Оріхів. Я не можу в це повірити, але, на жаль, це так», – сказала подруга родини Ірина.

Олександрові було 55 років. Він народився в Оріхові. Здобув професію газозварювальника у місцевому училищі. Багато років працював за спеціальністю в рідному місті. Цікавився автомобілями. Мешкав у приватному будинку з дружиною Оленою. Разом виховували доньку Дарію. Олександра згадують позитивним та дружелюбним чоловіком.

26 червня 2023 року подружжя було вдома, коли ворог почав черговий обстріл прифронтового Оріхова. Дружина Олена загинула миттєво у власній оселі. Олександра доправили в лікарню, проте врятувати його життя не вдалося.

«Тато був дуже товариською людиною, з чудовим почуттям гумору, життєрадісний», – сказала про загиблого донька Дарія.

В Олександра Герігея залишилися донька та сестра.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Оріхів 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій