Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Сергіївна

«До нас додому приходили воєнні зі зброєю і в масках, робили обшук та опитували»

переглядів: 57

Війна зруйнувала наше життя: чоловік втратив роботу, моя мама через нерви отримала інсульт (паралізована ліва частина тіла), дитина не мала можливості здобувати повноцінну освіту… Майже всі рідні та друзі виїхали з міста, а найстрашніше, що син Ілля залишився без друзів. Він дуже важко це переживає.

Окупація, а після неї - постійні обстріли міста, шокували. Дуже часто вимикали світло, воду, інтернет та зв'язок. У нашому домі електроплити, то іноді вимушені були готувати їжу на вогнищі на вулиці. Питну воду важко було дістати, та і за технічною треба було стояти у чергах по кілька годин.

У нас є Прапор України, який намалював Ілля, коли я йшла на протестувальний мітинг у Херсоні на початку березня 2022 року. З цим прапором я неодноразово була на протестувальних заходах.

Жити в окупації - це суцільний жах. А ще до нас додому приходили воєнні зі зброєю і в масках, робили обшук та опитували. Свідком цього був син Ілля, це дуже негативно позначилось на ньому.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Херсон 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти переїзд психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода здоров'я непродовольчі товари їжа розлука з близькими окупація фільтрація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій