Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Рудаков

"Дівчина качала свою вбиту дитину"

переглядів: 35

Разом із дружиною та чотиримісячною донечкою Олександр жив у центрі Маріуполя. Працював у газовій службі. 04 березня родина переїхала жити на роботу до Олександра. Жили в старому корпусі у занедбаних кабінетах та спортзалах.

"8 березня. Сильний вибух. Подумав, що вибухнуло в нас. Приліт до АТБ біля ДОСААФ. Там зруйнувався будинок. Ми побігли рятувати мешканців. Забрали їх до міськгазу. Місця було мало. Спали на підлозі. Ходили до кінотеатру. Там були дивани, килими. Забирали до себе. У нас переховувалися 100 людей. Як усіх прогодувати? Де брати великі каструлі? Їх знайшли в ресторані поблизу театру. А порожні газові балони заправляли на заправці.

А ще бачив дівчину, яка ходила і начебто гойдала вбиту дитину. Вона втратила чоловіка та дитину. Коли готували їсти на вогнищі, стався приліт. Ніхто не вижив", - розповів житель Маріуполя Олександр Рудаков.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 2024 Відео Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари діти перший день війни Обстріли Маріуполя їжа Біженці окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій