Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Аліна Петрівна

«Дитина бачила трупи людей після обстрілів»

переглядів: 22

Я з сином 14 років вимушені були переїхати до Одеси з Донецької області. Житло зруйновано, роботу дуже складно знайти, тому що майже сліпа - у мене вроджена близькозорість ускладнена астигматизмом. Виїхали без речей. На жаль, базові потреби не можемо покрити.    

Ми мешкали 15 км від Мар'їнки, тому 8 років прожили у умовах війни, страху і стресу. Але найбільш важким випробуванням для нас є адаптація на новому місці. Через обстріли закрились майже всі магазини, їжу треба було добувати, стоячи у великих чергах під обстрілами. Води і опалення в Гірнику немає вже багато років. Аптеки не працюють. Ліки передавали друзі з Дніпра.     

Ми виїхали без речей... За 8 років дитина пережила все: постійні обстріли, підвали, коридори, життя без належних умов, бачила трупи людей після обстрілів, лежала на підлозі в хлібному магазині поряд з пораненою продавчинею…

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Гірник 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода санітарія і гігієна здоров'я житло непродовольчі товари робота люди з обмеженими можливостями неповні сім'ї їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій