Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Максим Павлюк

«Діти бігатимуть вулицями і не здригуватимуться від звуки вибухів та сирен»

переглядів: 9

Павлюк Максим, учень 10 класу ОЗО "Матвіївський ЗНВК «Всесвіт» МСР

Вчитель, що надихнув на написання есе - Тітова Тетяна Олексіївна

Моя Україна майбутнього

Ми, українці, з нетерпінням чекаємо нашої перемоги. Україна переможе і заживе мирно, щасливо і добротно. Струсить зі своїх  плечей жахіття війни, поверне всіх своїх громадян з-за кордону. У майбутньому швидкими темпами розвиватимуться українські мегаполіси. У цих містах будуть розвиненими всі види транспорту. Будуть турбуватися про довкілля та відпочинок громадян – парки, басейни, стадіони.

Люди зможуть, нарешті, відпочити та будувати у мріях плани на майбутнє. За межами мегаполісів поблизу автотрас розкинуться села. Вони будуть радувати око зеленими садками, чистими доріжками, охайними парканами.

Селяни матимуть своє власне господарство та техніку. У селах буде розвинена інфраструктура: автобуси, таксі та звичайно ж якісні дороги. Завдяки цьому селяни завжди будуть працевлаштовані: займатимуться як власним господарством, так і зможуть їздити у міста. Промисловість буде реорганізована - одразу ж можна сказати про її розміщення поза містами.

Це матиме хороший вплив на здоров’я та взагалі якість життя людей. Тому, неважливо де проживатиме народ - всі будуть здоровими та з роботою.

Діти майбутнього бігатимуть вулицями і не здригуватимуться від звуки вибухів та сирен. Через війну, нашу освітні заклади навчились працювати у змішаному режимі – одночасно як дистанційно, так і очно. Тому, можна бути впевненим, що система освіти покращиться.

Мрії, сподівання про щасливе майбутнє моєї України нахлинули на мене…    Ми з родичами щорічно відпочивали у нашій, Запорізькій області на узбережжі Азовського моря. Хочеться жити так, як раніше…

Але, все-таки краще будувати вже сьогодні своє світле майбутнє. Україна розцвіте та забуяє різними кольорами.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Матвіївка 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення освіта діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій