Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Даня хоробрий малюк, він не сильно боїться вибухів, тільки кричить "бах"

переглядів: 74

Добрий день! Проживаємо у м. Одеса. Я на пенсії 2100 грн. Виховую дочку, дитина інвалід 1 групи, ДЦП, не ходить, доглядаю матір, їй 85 років, вона лежача після перелому шийки стегна, з сильним больовим синдромом. Проживемо з дочкою і онуком, йому 2 рочки, він після родової травми і потребує реабілітації. Сім'я має статус незаможної родини. Ось наш лист до святого Миколая:

"Привіт, дорогий дорогий Святий Миколай. Пише тобі Олександра і Данило з міста Одеса. Даничці 2 роки. Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з тобою і віримо в чудеса. Весь рік ми намагалися бути хорошими, я старанно вчилася, і не дивлячись на хворобу, я не можу ходити, у мене ДЦП, я треную руки та ноги, а також почала вчити англійську мову самостійно, а Даня навчився ходити та говорити, він вже багато  чого вміє і намагається нам допомагати.

Даня хоробрий малюк, він не сильно боїться вибухів, тільки кричить "бах" і біжить ховатися у ванній. 

А ще ми допомагали діткам, які приїжджали до нас з інших міст, ми збирали речі та іграшки і віддавали їм, щоб їм не було так сумно.

Дорогий Святий Миколай, ми б хотіли попросити тебе подарувати нам подарунки, мені – планшет, мій вже дуже старий і мені важко на ньому проходити онлайн навчання, він весь час ламається, а Дані – машинку на пульті управління, він обожнює машинки. Але найголовніший подарунок для всіх нас буде мир і чисте небо, без вибухів та війни.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Одеса 2022 Текст Історії мирних молодь діти обстріли люди з обмеженими можливостями малозабезпечені діти Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій