Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Вячеслав Нестеренко

"Ця Україна - мрія, яка здійснюється завдяки спільним зусиллям всіх нас"

переглядів: 83

Нестеренко Вячеслав, учениця 10 класу відокремленому структурному підрозділу "Фаховий коледж зв'язку та інформатизації Державного університету інтелектуальних технологій і зв'язку"

«Моя Україна майбутнього»

Україна - країна з багатою історією та неповторним духом. Це місце, де зустрічаються різноманітні культури, та де живе людина, яка прагне до кращого майбутнього. У моїй уяві Україна майбутнього - це сучасна, розвинена країна, яка займає гідне місце серед країн світу.

Однією з найважливіших складових успішної України є освіта. У моїй країні майбутнього кожен має можливість отримати якісну та доступну освіту. Університети та вищі навчальні заклади працюють на світовому рівні, притягуючи вчених та студентів з усього світу. Вони сприяють інноваціям та розвитку новітніх технологій, що робить Україну конкурентоспроможною на міжнародній арені.

Для мого майбутнього України також важливе питання екології. Ми проти будівництва заводів, які забруднюють навколишнє середовище, та підтримуємо розвиток відновлювальних джерел енергії. Сонячні батареї та вітрові електростанції стають невід'ємною частиною енергетичної системи країни, зменшуючи залежність від вугільної енергії та сприяючи зниженню викидів CO2.

У моїй Україні майбутнього відбувається активний розвиток сільського господарства. Ми підтримуємо малих фермерів та впроваджуємо сучасні технології для підвищення врожайності та якості сільськогосподарської продукції. Сільські райони стають центрами сталого розвитку, де надаються можливості для працевлаштування та комфортного проживання.

Однак, моя Україна майбутнього - це також країна, де панує правова держава та повага до прав людини. Судова система працює ефективно та незалежно, забезпечуючи справедливість для кожного громадянина. Корупція не терпиться і намагається вивести за межі закону.

Найважливіше - це об'єднання людей навколо спільної мети. Моя Україна майбутнього - це країна, де громадяни прагнуть до кращого, де кожен вірить у свій внесок у загальний розвиток. Ми разом працюємо над будівництвом кращого майбутнього для себе та майбутніх поколінь.

Уявляючи Україну майбутнього, я бачу країну, що є прикладом для інших країн світу. Країну, де гордість і патріотизм супроводжують кожного громадянина. Ця Україна - мрія, яка здійснюється завдяки спільним зусиллям всіх нас.

І слова вірша несли в серці світло України,
Де злагода та праця творять майбутнє їй.
Синьо-жовті кольори, на прапорі веселім,
Нашими кроками ми йдем в майбутнє вперед.
Твоя краса безкрайня, неначе небо в ясну погоду,
Ти - моя Україно, вірна тобі завжди я буду

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Одеса 2022 2023 Текст Історії мирних чоловіки молодь Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій