Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Підварко

«Чому ви їдете? Уявіть, що це феєрверк»

переглядів: 387

Олена не вірила, що це може статися у XXI столітті, не могла повірити, що буде вторгнення. Вона досі не розуміє, як здоровій людині спаде таке на думку! Місто постійно бомбили і вночі і вдень, щоб урятувати своє життя дівчині доводилося сидіти у підвалі. Найскладнішим для неї виявилося просидіти там 10 днів без світла, води та опалення, доводилося топити сніг. Але найбільше її шокувало ставлення окупантів до міст, де вони приходили: плюють на майно людей, руйнуючи його. Сім'я Олени зраділа, коли побачила на блокпосту українських солдатів! Тоді вона подумала: «Тепер все буде добре!» Зараз дівчина в безпечному місці, намагається відволіктися: милується природою, ходить до парку, їздить до річки. Вже нічого не планує, але вірить, що все налагодиться, все буде добре!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Пологи 2022 Аудіо Історії мирних жінки переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення вода санітарія і гігієна робота 2022 окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій