Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Капканець

"Чоловіка разом із дружиною і маленькими племінниками розстріляли російські окупанти"

переглядів: 46

Олександрові Капканцю було 25 років. Він мешкав у тимчасово окупованій Волновасі Донецької області. 28 жовтня 2023 року його разом із дружиною, батьками, братом, невісткою і маленькими племінниками розстріляли російські окупанти.

Чоловіка разом із дружиною, маленькими племінниками розстріляли російські окупанти

Тіла вбитих знайшли у приватному будинку на вулиці Донецькій. Усі мали вогнепальні поранення. Загинуло 9 представників однієї родини. Напередодні вони зібралися в будинку, щоби відзначити день народження мами Олександра, Тетяни Капканець.

Сім’я Олександра вирощувала сільськогосподарські культури і продавала їх. Мали невеликий бізнес на ринку.

Олександр любив рок-музику та дивитися фільми. Багато років зустрічався з Катериною Хотинською, а одружилися незадовго до повномасштабного російського вторгнення.

«Катя принесла нам торт за весілля 23 лютого 2022 року. Його так і не спробували, він залишився в холодильнику на роботі. 24-го треба було виходити, проте ми не пішли, бо почали обстрілювати місто», – розповіла подруга Олександрової дружини, Марина.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Волноваха 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій