Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валерія Лаврик

"Через війну я не можу ходити до школи"

переглядів: 18

Я – Лаврик Валерія, мені 7 років. Живу у Донецькій області.

Я вже давно чула про те, як Рінат Ахметов та його Фонд допомагають людям. І ось війна змусила і нашу сім'ю звернутися за допомогою.

Я навчаюся у першому класі. Ми живемо з мамою та старшим братом. Я стараюсь добре вчитися, слухати маму і не засмучувати її поганою поведінкою. Ми з братом завжди намагаємося допомагати мамі.

Війна принесла багато горя. У нас на війні загинув дядя, мамин брат. Він був офіцером і віддав свою життя, захищаючи нас. Через війну я не можу ходити до школи, навчаємося онлайн. Також немає дитячих розваг, тому ми з мамою придумуємо різні ігри. Але я вірю, що все скоро закінчиться і все буде добре!

Я навчаюся у першому класі. Уроки проходять онлайн, але між уроками вчитель дає нам можливість поспілкуватися з однокласниками. Іноді ми навіть танцюємо! У мене є старий телефон, на якому все дуже дрібно видно, і іноді мене погано чують учитель і однокласники.

Через війну я не можу ходити до школи

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Костянтинівка Текст Історії мирних діти освіта Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій