Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Людмила Ігорівна

«Через війну ми тікали з дітьми від обстрілів, будинок майже зруйнований, жити нам ніде»

переглядів: 52

Через війну ми тікали з дітьми від обстрілів, будинок майже зруйнований, жити нам ніде. Переїздимо з дітьми з одного місця в інше. Діти стали замикатися в собі, бо немає ніякої впевненості у завтрашньому дні.

Найбільше мене шокувала безлюдяність окупантів, які не пожаліли нікого. Загибель мирного населення, загибель наших військових, кількість яких тільки збільшується.

Були труднощі з продуктами, ліками та водою, і наразі є, бо заробітної плати вистачає на оренду житла, а дітям хочеться такого життя як і раніше, цукерок, морозива, і смачних сосисок, а коштів нема.

Ми опинились зачинені в підвалі, де рятувались від обстрілів до 100 людей, і ми не могли звідти вийти, а окупанти трощили наше місто. Потім ми п'ять днів їхали на машині на західну Україну, щоб врятувати дітей і врятуватись самим, то навіть нас дорослих травмували ті події, які ми пережили. Те що у нас немає дому - це теж травма для дітей.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Гуляйполе 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода здоров'я житло їжа окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій