Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Через війну ми не змогли добудувати свій дім"

переглядів: 38

Привіт Святий Миколай! Мене звати Володимир. Мені 14 років, але 28 грудня мені буде 15 років. Я з міста Родинське. Це дуже маленька місто. В цьому місті є красива церква, в яку ми всією родиною ходимо. Є школа в якій я навчаюсь, вона чотирьохповерхова. Зараз я мешкаю в місті Чернівці. Тут дуже красиво і дуже добрі люди. В цьому місті я ходжу на рукопашний бій. З'явилися нові друзі, знайомі.

Через війну нам прийшлось переїхати і через це ми не змогли добудувати свій дім. Я дуже сумую за своїми близькими та друзями. Я дякую Богу за те, що він нас захищає, і наших близьких і знайомих. Я йому вдячний за все. Коли я закінчу 11 клас я мрію поїхати в Турцію та там навчатися. Я вже декілька слів вивчив, але ще потрібно вивчити англійську мову. Під час війни до нашої родини тимчасово влаштували малят: двох маленьких хлопчиків і дві дівчинки. Ми їх дуже сильно полюбили. Але потім їх забрали у дитячий будинок, бо ще триває суд. Ми чекаємо на них і хочемо, щоб вони повернулися до нас. Ми за ними дуже сумуємо, бо дуже звикли до них. Святий Миколай, я тебе благаю допоможи нам, щоб наша родина об'єдналася з малечами. Ми всі чекаємо на них і віримо, що дива трапляються, бо це ж свято для дітей. Ми віримо, що диво трапиться і з нашою родиною і ми будемо разом.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Родинське 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення діти внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій