Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Варвара Віталіївна Голікова

"Часті обстріли міста заставили нас виїзжати з рідного Бахмута"

переглядів: 60

Наша родина жили, вчились та працювали до війни в м.Бахмут. Мама працювала вихователем. Я з сестрою навчалися у спорт.училище у 9 та 7класах. Молодший брат любив ходити до дит.садка, йому дуже подобалась вихователь - Наталя Миколаївна. На жаль через війну ми втратили роботу, квартиру і все майно. А часті обстріли міста заставили нас виїзжати з рідного Бахмута. Але ми вважали, що це не надовго і скоро ми повернемося. Тому не взяли з собою майже нічого з майна та, навіть, одежі. Тепер починаємо "обживатися " на новому місці. Це не дуже просто, бо бракує коштів на все, що потрібно. Але ми віримо, що все буде добре і дуже бажаємо всім Миру і щастя♥️

Я втратила можливість щодня ходити на навчання, тренеровку, спілкування с друзями, однолітками. Мій улюблений тренер переїхав закордон, через те що в його квартира розбита і жити його родині ніде. Втратила можливість мати свою кімнату і домівку вцілому. Втратила кращих подруг та домашнього улюбленця - Мурчика. Втратила можливість проживати в рідному місті - Бахмут.

Я чула вибухи поруч з нашим будинком .Того вечора пропало світло, інтернет. Будинок дуже колотився. Скло з вікон посипалося в квартиру на моє ліжко і ліжко сестри. Ми почали спускатися в підвал. Це було довго та страшно, бо жили ми на 9 поверсі. Коли вибухи закінчувались - ми спускались. Коли починались - то ховались біля ліфта. Було дуже страшно. Після переїзду, ми втратили можливість навчатися в колі однокласників, а мама - роботу.

Всім нам дуже сумно і хочеться добра і Миру. Миру, щастя та повернутися у наше відбудоване рідне місто.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бахмут 2023 Текст Історії мирних діти зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення житло діти Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій