Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валентина Михайлівна Глушко

«Центр нашого міста розбили, школу розбили»

переглядів: 5

Мені 73 роки, я з Дружківки. Виїжджала, тепер повернулася додому знову. Психіка порушена дуже - як бахкають, ночами не спимо. 

Води немає: два роки як прорвало трубу, і її не роблять - кажуть, що ми не туди налоги платили. Зараз вже магазини працюють, поналажувалося трішки.

Багато людей додому повернулися. Ну за що там жити, в евакуації? За квартиру плати, за все плати. А дома ж таке хоч трішки є.

Центр нашого міста розбили, стадіон і завод газової апаратури ось недавно розбили, сильно влупили і в ДК, і в училище. Все це на психіку дуже давить, болячок куча з'являється.

Чекали, що в березні війна закінчиться, а сьогодні послухала прогнози - то щось не дуже. Дуже хотілося б, щоб все закінчилося. Нам тільки мир потрібен. Жалко тих хлопчиків, яких повбивали. Як їде «скора» і сигналить, душа обривається: чиясь дитина поїхала. Дуже тяжко, кріпимся.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дружківка 2022 2023 2024 Текст Історії мирних жінки пенсіонери психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари літні люди (60+) перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій