Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Артем Корнієнко

«Це країна, де державна мова - не лише словниковий фонд, але і символ єднання різних етнічних груп»

переглядів: 28

Корнієнко Артем, учень 2-го курсу Державного навчального закладу «Черкаський професійний ліцей»

Вчитель, що надихнув на написання есе - Пірус Вікторія Михайлівна

Моя Україна майбутнього

Моя Україна майбутнього – це країна, де виткані золотисті нитки традицій і новаторства. В уявному калейдоскопі її образу відбиваються сучасні технології, що витісняють бар’єри, але й несуть в собі глибокі корені української історії.

На стежинах майбутнього України, мережа чистих технопарків співіснує з відродженими селянськими господарствами, де вирощуються не лише продукти харчування, але й ідеї сучасного аграрного менеджменту.

Кожна область, мов сцена великого театру, розкриває свій унікальний образ, об’єднаний загальнонаціональним духом. Майбутнє України - це країна, де кожен громадянин - архітектор власної долі, а освіта кожного кроку вперед.

Це країна, де державна мова - не лише словниковий фонд, але і символ єднання різних етнічних груп.

Ми живимо в світі, де культурна різноманітність - не джерело конфліктів, а пульсуючий ритм єдності. Україна майбутнього - це відкритий для світу і свідомий свого потенціалу учасник глобального розвитку.

Технологічні інновації глобального взаємодіють із збереженням природних багатств, створюючи гармонію між прогресом і екологією.

В країні майбутнього ми бачимо активне громадянське суспільство, де кожен голос важливий, а права та свободи кожного захищені. Ми будуємо мости співпраці замість непорозумінь і прагнемо до того, щоб наша Україна вразила своєю теплотою, гостинністю, інноваційністю та непереборною вірою у свої можливості.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Черкаси 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій