Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Геннадіївна Мацнева

"Був сильний обстріл, ми сиділи в коридорі, обнялися, я читала молитву"

переглядів: 81

Були вдома, збирала сина до школи, чоловіка на роботу. На 8 березня був сильний обстріл, ми сиділи в коридорі, обнялися, я читала молитву, потім в під'їзді посипалися вікна, вирвало вікно в сусідки, розбили дитячий садок, що у нашому дворі, порвані дроти тролейбусів. Це був жах, вирішили їхати з міста.

Не було світла, всі підвали були закриті, ховатися було ніде, просили військових, щоб вони відкрили нам підвал, але там довго не посидиш - сиро і брудно.

Коли ми їхали через Бахмут, стояли на блокпосту. Військовий подивився до нас в машину, побачив очі моєї дитини і 2 буханця хліба в багажнику, сказав проїжджайте, ваш головний документ в машині.

Зараз я працюю, а до війни працювала в дитячому будинку. Ключі від квартири і фотографія мого батька в гаманці нагадують про усі ті події.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 2023 Текст Історії мирних жінки переїзд обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення робота діти внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій