Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Борис Штреккер

"Був найкращим другом і душею компанії"

переглядів: 24

59-річний Борис Штреккер загинув 9 квітня 2024-го. Близько 11:30 того дня російська армія атакувала його рідне місто Костянтинівку на Донеччині та влучила у житловий сектор. Поряд із Борисом загинула його сусідка Наталія з неповнолітнім сином.

Він – найдобріша та найвеселіша людина

​​Борис Штреккер народився у сім’ї вчительки української мови та інженера. Працював автомеханіком, шахтарем, а також – на металургійному заводі. Останні 20 років був водієм у Костянтинівському бюро технічної інвентаризації. Захоплювався риболовлею, любив збирати гриби. Обожнював футбол. Син Бориса втілив його мрію і став футболістом місцевої команди.

«Вони з дружиною прожили у злагоді та любові 36 років, внуки його обожнювали. На сімейних посиденьках дядько Боря був душею компанії. Був найкращим другом. Він – найдобріша та найвеселіша людина, яку я знала. Ми з ним завжди співали українських пісень. У мене в памʼяті виринає момент, коли він співає, – чи на відпочинку, чи коли ми йдемо на пляж, чи вдома за святковим столом», – розповіла племінниця Анна.

У Бориса Штреккера залишилися дружина, син з невісткою, двоє онуків, сестра, племінники та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Костянтинівка 2022 2023 2024 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій