Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Людмила Петрівна

«Було дуже холодно ночувати в підвалі»

переглядів: 55

Через війну втратила роботу, погіршився емоційний та фізичний стан здоров'я. Дитина втратила друзів, спілкуватися зараз ні з ким, їй сумно. Було дуже холодно ночувати в підвалі. Страшно, коли чули звуки вибухів, ракет, літаків... Тяжко було евакуюватися за кордон: через постійні обстріли ми дуже довго чекали на потяг, а потім нас 11 людей їхало в одному купе, але дякувати Богу, що ми доїхали до Львова.    Була нестача медикаментів на початку війни, коли зачинилися аптеки. Нестача їжі була за кордоном, бо збережені кошти швидко "пішли", а харчування за програмою було скудним. З нами весь час була маленька іконка.   

31.12.2022 ракета влучила в школу біля нашого будинку, внас вибило вікна - дитина дуже злякалася. І на початку війни були сильні вибухи вночі - також лякалася.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Миколаївка 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення непродовольчі товари їжа розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій