Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Любов Іванівна Карнаух

«Бомбосховища в нас немає – сиділи в будинку між глухими стінами»

переглядів: 64

Мені 72 роки. Я живу в селищі Покровське Дніпропетровської області. Тут мешкають і мої сестри. Діти роз’їхалися. 

Я не відразу зрозуміла, що почалася війна. Коли пролунали вибухи, думала, що то був грім. А коли дізналася про повномасштабне вторгнення, була шокована. Бомбосховища в нас немає – сиділи в будинку між глухими стінами.

Нікополь знаходиться за 35 кілометрів від нас – нам чути вибухи. І сюди долітали снаряди. Коли поруч падали – вікна вилетіли в будинку, усе сипалося.

Дуже шкода, що люди залишаються без домівок, а маленькі діти стають каліками та помирають. Мене найбільше мучить питання: за що?

Дякую Фонду Ріната Ахметова за допомогу. Я не голодна і живу вдома, тому мені немає на що жалітися. Ми з сусідкою підтримуємо одна одну. Їй 83 роки. Я її врятувала, коли в неї стався інсульт. Потрібно допомагати одне одному в такі важкі часи. 

Я думаю, що війна триватиме до наступної весни. Надіюся на нашу перемогу.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Покровське 2022 2023 Текст Історії мирних жінки пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло непродовольчі товари літні люди (60+) перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій