Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Григорівна Гань

«Багато знайомих і родичів залишилися без житла і роботи»

переглядів: 56

Мені 69 років. Я жила в Харкові. Працювала кухаркою в лікарні. Третього березня виїхала в Полтаву. Мешкаю в гуртожитку. Я дуже вдячна полтавчанам за теплий прийом. 

У ніч з 23 на 24 лютого було чутно обстріли. Зранку повз будинок їхали танки. Донька забрала мене до себе. Вона також з Харкова, а син живе за кордоном. 

Під час обстрілів ми з донькою ховалися в тамбурі. Коли стало зовсім нестерпно, виїхали з міста на своєму авто. Добиралися до Полтави пів доби. Ми дуже злякалися, коли над нами пролетіла ракета і впала в полі. 

Дочка іноді їздить додому, а я жодного разу не була. Наш будинок цілий. Багато знайомих і родичів з Харкова залишилися без житла й роботи. 

Я щодня молюся, що війна швидше закінчилася і щоб ми повернулися додому. Хочу побачити друзів і знайомих.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Харків 2022 2023 Текст Історії мирних жінки пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій