Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Вікторівна

"Багато постраждалих і зруйнованих будівель"

переглядів: 203

Я корінна жителька Слов'янська. Під час АТО я нікуди не виїжджала, у мене була лежача мама. Вона недавно померла. Звичайно, дуже тяжко ми переживали обстріли. У нас дуже постраждала жінка у селищі: вона померла, а потім її дім зруйнували. І це не поодинокий випадок.

Ми таке пережили! Снаряди літають над головами: там убило, там щось завалило. Багато постраждалих, повністю зруйнованих будівель.

Мій дім, слава Богу, на місці. Тут так літало - ми не знали, куди впаде. На щастя, наша вулиця ціла. Хіба що скло тріснуло.  

Світло вимикають, газу в нас немає, у нас пічне опалення, по воду вся вулиця ходила до маминої криниці. Сестра виїхала з дітьми. А на мені була мама. Я залишилась одна, і це було дуже складно. 

Я на групі інвалідності. Є допомога від держави, ще допомогу давали Фонд Ріната Ахметова і Червоний Хрест. Завдяки цьому ми існували. Тому що мама була лежачою, потрібно було багато ліків. Я дуже вдячна Рінату Ахметову! 

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Слов'янськ 2022 2023 Текст Історії мирних жінки пенсіонери діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло люди з обмеженими можливостями літні люди (60+) діти внутрішньо переміщені особи перший день війни розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій