Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тамара Валеріївна

«Багато мертвих людей лежало просто по вулиці»

переглядів: 81

Війна зруйнувала наше життя. Ми втратили все: домівку - вона повністю зруйнована, втратили роботу, друзів, родичів. Я не могла повірити, що все це відбувається насправді з нами. Що це не страшний сон. Так страшно і ти нічого не можеш зробити. Так це було дуже важко. Я інвалід 3 групи і моє життя залежить від прийому ліків. Як ми їх здобували - це справжній квест. Їжі, поки були в Маріуполі, не було взагалі, але від шоку нас постійно нудило і їсти не хотілось. Як вирвались у Нікольське, добували їжу за неймовірні суми, їли один раз на день, у кожного було все розділено. Неможна було знайти хліба і муки, яйця по 150 гривень, гігієнічних засобів обмежено. Було дуже важко.

Травмуючих подій було дуже багато, нажаль. Ми були під обстрілами з початку вторгнення і до 5.03. Потім це стало просто жахіттям, і ми вирішили або сьогодні або ніколи. Так і сталося. На наступний день в наш дім прилетіла ракета. Багато мертвих людей лежало просто по вулиці, також ми потрапили під обстріл градів, коли виїжджали. Досі не можу повірити, що ми врятувались.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Текст Історії мирних жінки переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода санітарія і гігієна здоров'я житло люди з обмеженими можливостями їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій