Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Василь Котов

"Багато було планів на спокійне життя на пенсії, але не судилося"

переглядів: 81

65-річний Василь Котов загинув унаслідок обстрілів селища Очеретине на Донеччині 7 жовтня 2022 року. Того дня він із дружиною пішов привітати кума з днем народження. Дружина зайшла в будинок, а чоловік стояв на подвір'ї і розмовляв із братом кума. У цей час почався обстріл. Обоє чоловіків загинули.

Багато було планів на спокійне життя на пенсії, але не судилося...

Василь Котов народився у селищі Очеретине. У молодості працював водієм вантажівки. Останні понад 20 років – на металургійному підприємстві, що виробляє високовольтну арматуру для ліній електропередач. У вільний час займався господарством, любив читати, дивитися документальні фільми.

У 2014-му компанія, де працював Василь, переїхала в Одесу. Його покликали налагоджувати роботу там. Упродовж восьми років вони з дружиною жили й працювали в Одесі. А за тиждень до повномасштабного російського вторгнення звільнилися й повернулися до рідного селища.

«Батько був дуже доброю, порядною людиною. За все своє життя ні кого не образив. Завжди приходив на допомогу… Сім'я у нього була на першому місці. Найкращий тато... Давав максимум уваги від народження своєму єдиному внуку. Так багато було планів на спокійне життя на пенсії, але не судилося», – сказала донька загиблого, Ірина.

У Василя Котова залишилися дружина, донька, зять, син та онук.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецька область 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій