Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Соломія Володимирівна

«Багато будинків побито і пограбовано, у тому числі і наш»

переглядів: 110

Мені 31 рік. Я мешкала з батьками в Бахмутському районі Донецької області. Незадовго до війни переїхала в Харків. Батьки виїхали у травні, бо почалися прильоти. А зараз росіяни щодня обстрілюють наше село. Багато будинків побито і пограбовано, у тому числі і наш. 

Шокує те, що щодня помирають невинні люди, а також те, що багато людей залишилося без домівок і засобів для існування. Я щиро співчуваю всім постраждалим від російської агресії. 

Про початок війни я дізналася від батька. Відразу після нього зателефонував друг з тією ж самою новиною. Я зібрала речі й документи, але сподівалася, що все буде добре. А на початку березня, коли почалися бомбардування, стало страшно, тому я виїхала в Полтаву. Мене забрали з собою друзі. Сніжило. Були затори. На деякий час знайомі виділили мені кімнату, а потім волонтери допомогли знайти житло. Роботу я досі не знайшла. 

Хочеться, щоб скоріше закінчилася війна.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Харків 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари робота внутрішньо переміщені особи перший день війни розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій