Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"5-річна Єва. Її росіяни вбили в Бородянці разом з батьками"

переглядів: 113

Українська художниця Ольга Wilson малює «душі» загиблих українців.

5-річна Єва. Її росіяни вбили в Бородянці разом з батьками

«Доброго дня. Перепрошую, не знаю навіть, як почати, ось історія мого чоловіка, двоюрідного брата та його дружини і та їх донечки Єви… які загинули під час ракетного удару в Бородянці. В пам‘ять прошу намалювати їх…

На фото - 5-річна Єва. Її росіяни вбили в Бородянці разом з батьками. Тато дівчинки Віталій був хірургом, а мати Тетяна - медсестрою.

1 березня авіація російської федерації знищила авіаударами шість будівель у Бородянці. Сім’я перебувала в підвалі будинку по вулиці Центральній, 371. «Ракета перша вдарила між четвертим і пʼятим поверхом, друга – у фундамент, а третя фугасна - все спалила. То дівчат просто попалило» «Таня та Єва згоріли - лише попіл, який передавали на ДНК…» Тіло Віталія знайшли під плитою майже через місяць…

- «Припускаю, що знайшли Єву і Таню. Вроді би Танінчкин пальчик з колечком виявили і кусочок Євочкиної обгорівшої косточки… В коробочку поскладали…», - розповіла журналістам родичка Тетяна.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бородянка 2022 Текст Історії мирних діти втрата близьких
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій